Ianis Hagi, „corigent“ şi la U21: Doi foşti internaţionali au explicat ce îl trage în jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Trimis la tineret, după prestaţiile slabe, în nota echipei, de la prima reprezentativă, Ianis Hagi a luat tricoul cu numărul 10 în meciul de la Ploieşti, cu Danemarca U21 (1-1).

Şi ar fi trebuit să fie liderul de pe teren care face diferenţa. N-a fost însă aşa. Şi, ca de obicei, după meci s-a vorbit cel mai mult despre el, având în vedere numele său de familie.

*Ilie Dumitrescu: Am remarcat mai mulţi jucători care s-au ridicat la un nivel bun, Olaru, Moruţan, Ianis Hagi, care a fost activ. Poate n-a fost într-o seară foarte bună ca eficienţă, ca ultimă pasă sau să-ţi aducă plusul ăla. Dar mie, per ansamblu, mi-a plăcut. Ai nevoie ca un jucător ca ăsta să fie tot timpul activ în joc. 

*Adrian Mutu: Mie mi-a plăcut cum a jucat Ianis, el a făcut ceea ce i-am cerut eu, mai ales tactic. Eu i-am cerut să paseze, să ţină mingea la final. Poate n-a făcut spectacol, dar eu sunt foarte mulţumit de el. 

*Ciprian Marica: Eu aştept foarte multe de la Ianis Hagi şi nu m-aş grăbi să zic că sunt mulţumit de evoluţia lui. Aşteptam mai mult de la un decar, aşa cum bine spunea şi tatăl lui. El trebuie să dea pase decisive, să marcheze goluri, iar lucrul ăsta nu se întâmplă. E clar că presiunea e foarte mare, pur şi simplu prin faptul că se numeşte Hagi. Iar Ianis mai are de crescut. Mă aşteptam să facă diferenţa în meciul cu Danemarca, dar totuşi l-am văzut de multe ori neinspirat, ezitant. 

*Florin Răducioiu: Ianis Hagi a fost luat la tineret ca să tragă echipa după el prin tehnica sa, prin jocul său plin de personalitate. El nu a făcut aceste lucruri cu Danemarca, a făcut un meci slab în opinia mea. Eu cred că e un jucător care depinde mult de psihic şi aş pune pe seama acestui factor prestaţia sa mai puţin reuşită.

CITEŞTE ŞI:

Ianis Hagi, făcut praf la TV: Moderatorul Vali Moraru, iritat de laudele gratuite la adresa mijlocaşului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite