Ianis Hagi şi colegii săi, distruşi: Ce au scris jurnaliştii scoţieni şi ce notă a primit românul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi a oferit o pasă de gol, însă, per ansamblu, echipa sa a dezamăgit
Ianis Hagi a oferit o pasă de gol, însă, per ansamblu, echipa sa a dezamăgit

Ianis Hagi a bifat al patrulea meci consecutiv ca titular la Rangers şi a reuşit pasa singurului gol în victoria cu Livingston (1-0).

Ianis Hagi şi-a câştigat locul de titular la Rangers, iar aceasta e vestea bună pentru internaţionalul român. Vestea proastă e că prima echipă din străinătate la care fostul căpitan al Viitorului prinde, constant, primul „11“ e într-o criză mare de formă!

Duminică, la patru zile după eşecul cu Kilmarnock (1-2), Rangers s-a chinuit pentru o victorie la limită, acasă, cu Livingston (1-0), ocupanta locului 5 din 12. Arfield a marcat pentru cele trei puncte, în minutul 59, din pasa lui Ianis Hagi. Românul a rămas pe teren până în minutul 83, când a fost schimbat de Stewart, şi a primit nota 7 în „The Scottish Sun“. A fost cea mai mare notă acordată de jurnaliştii britanici, 7 primind şi alţi trei jucători ai lui Rangers, portarul McGregor, plus jucătorii de câmp, Halliday şi Arfield.

În ciuda victoriei, Rangers a fost crucificată în „The Scottish Sun“ în cronica meciului. Sursa citată a pomenit o singură dată de Ianis Hagi, după cum se poate vedea în rândurile de mai jos.

Ce a scris „The Scottish Sun“?

*Ei (n.r - Rangers) au făcut mult zgomot, la fel ca furtuna Dennis, însă doar golul lui Scott Arfield a făcut ca şansele lor şi aşa mici la titlu să nu fie risipite de tot.

*Dacă bara n-ar fi salvat Rangers pe final, Steven Gerrard (n.r. - antrenor Rangers) ar fi avut o stare mizerabilă, la fel ca şi vremea.

*Rangers ar fi câştigat mai clar, dacă arbitrul n-ar fi anulat golul lui Morelos, în mod eronat, pentru un ofsaid. 

*Chiar şi aşa, nu e nevoie ca cineva să-i reamintească managerului lui Rangers că această prestaţie a fost încă una neconvingătoare.

*Echipa lui Gerrard duce lipsa unui lider în momentele în care are cel mai mare nevoie de el.

*Încrederea echipei a fost zdruncinată şi Rangers e doar o umbră a echipei care bătea tot, acum două luni.

*Ianis Hagi, în sfârşit, a găsit ceva spaţiu într-un mijloc aglomerat, servindu-l pe Arfield. Acesta a avut o atingere, după care l-a învins pe Schofield cu un şut printre picioare.

10 puncte avans are liderul Celtic faţă de Rangers, aflată pe locul 2, cu un meci mai puţin disputat.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite