VIDEO Ianis Hagi, campion în Scoţia! Cum a reacţionat fotbalistul după primul titlu al carierei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Glasgow Rangers a câştigat titlul de campioană a Scoţiei, cel cu numărul 55 din istoria clubului  şi primul după o pauză de 10 ani .

Duminică. Celtic Glasgow, principala contranditată, a obţinut doar un rezultat de egalitate, scor 0-0, în deplasarea de la Dundee United şi, în cele 6 etape rămase de jucat,nu mai poate surmonta deficitul de 20 de puncte faţă de liderul clasamentului.

A fost un sezon aproape perfect pentru echipa lui Steven Gerrard, care este neînvinsă în întrecrea internă. Rangers a pierdut doar 8 puncte în 32 de etape (28 de victorii şi 4 remize), în care a înscris 77 de goluri şi a primit doar nouă. 

Contribuţia românului la performanţa din acest sezon a fost una destul de însemnată, în cele 26 de meciuri jucate în Premiership, Ianis reuşind 6 goluri şi 9 pase decisive.

S-a bucurat pe reţelele de socializare

Imediat după ultimul fluier al întâlnirii celor de la Celtic, Ianis a publicat pe contul personal de Instagram un filmulet de câteva secunde în care face o plecăciune, descrierea postării fiind foarte relevantă: „55 livrat!”.

        View this post on Instagram                       A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Titlul din sezonul 2020 - 2021 al primei ligi din Scoţia este primul din cariera lui Ianis Hagi. Anterior, românul mai câştigase trei trofee, toate în 2019, Cupa şi Supercupa României, cu Viitorul, şi Supercupă a Belgiei, cu Genk.

Scottish Premier League, podium

1. Rangers 88 de puncte (32 de meciuri)

2. Celtic 68p (32 de meciuri)

3. Hibernian 52p (31 de meciuri)

Ştire în curs de actualizare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite