Ianis Hagi asistă neputincios la un dezastru: Ce s-a întâmplat, sâmbătă, cu Genk, campioana Belgiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Ianis Hagi a prins ultima dată primul „11“ al celor de la Genk la 19 octombrie, într-o înfrângere cu Standard Liege, în deplasare (0-1). Atunci, a fost schimbat în minutul 60 din cauza unei accidentări.

Ianis Hagi îşi redresase, la un moment dat, situaţia la Genk şi devenise un titular în echipa pregătită de Felice Mazzù. În ultimele săptămâni însă, internaţionalul român şi-a pierdut, din nou, locul în primul „11“ şi, din cauza rezultatelor, Mazzù se apropie cu paşi rapizi de o demitere!

Concret, în ultimele cinci meciuri în toate competiţiile, Genk are o victorie, o remiză şi trei înfrângeri. Ultimul eşec a venit, sâmbătă, în etapa cu numărul 13 din sezonul regulat. În deplasarea de la AS Eupen, o echipă aflată pe locul 13 din 16, Genk a fost învinsă fără drept de apel. A fost 2-0 încă din minutul 23, scor cu care s-a şi încheiat partida.

Ianis Hagi a început meciul pe banca de rezerve, acolo unde a rămas până în minutul 75, atunci când l-a schimbat pe Bongonda. Iată cât a jucat românul în ultimele partide:

*15 minute cu AS Eupen

*Rezervă neutilizată cu Antwerp

*10 minute cu Cercle Brugge

*3 minute cu Liverpool

După 13 etape din sezonul regulat, Genk, campioana Belgiei, e pe locul 7 din 16 cu 20 de puncte. Lider e Club Brugge cu 30 de puncte şi cu un meci mai puţin disputat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite