Ianis Hagi, apărat şi de Gică Popescu: Noi explicaţii pentru că fiul „Regelui“ a ajuns pe bancă la Genk

Ianis Hagi, apărat şi de Gică Popescu: Noi explicaţii pentru că fiul „Regelui“ a ajuns pe bancă la Genk

Deocamdată, în CV-ul lui Ianis Hagi (20 de ani) la seniori figurează trei echipe: Viitorul, Fiorentina şi Genk. Deşi talentat, puştiul a jucat, constant, doar la echipa patronată şi antrenată de tatăl său.

Ştiri pe aceeaşi temă

Despre Ianis Hagi au fost aruncate zeci de ştiri-„bombă“ după Campionatul European U-21 din această vară, cele mai multe dintre ele nişte aberaţii colosale. S-a scris că mijlocaşul a fost pe lista unor formaţii precum Bayern Munchen sau Barcelona!
 
Cert e că Ianis a ajuns la Genk, campioana Belgiei şi, din păcate, nici aici nu joacă. Iată bilanţul său din ultima perioadă:
 
*A adunat 88 de minute în ultimele şase partide oficiale ale celor de la Genk în toate competiţiile. Şi a fost titular ultima dată la 19 octombrie, într-un meci cu Standard Liege. De atunci, Ianis a jucat din ce în ce mai puţin. De la 3 noiembrie, n-a mai prins niciun minut!
 
De pe banca de rezerve, Ianis Hagi a asistat la prăbuşirea celor de la Genk în clasament, echipa ajungând pe locul 9 din 16, ceea ce a dus, marţi, la demiterea antrenorului Felice Mazzu.
 
Preşedinte la Viitorul, Gică Popescu a vorbit la Digi Sport despre situaţia fiului „Regelui“ la Genk.
 
Ce a spus Gică Popescu?
 
*N-vem nici noi o explicaţie. Era foarte bine privit de către presă, fani şi club şi antrenorul a luat decizia neaşteptată ca acesta să nu mai joace.
 
*A marcat la meciul de debut, a marcat două goluri atunci, mai mult de atât, un jucător de 20 de ani nu putea face. Vom vedea ce se va întâmpla în continuare.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: