Iancu îi vrea moartea lui Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrajele din prima etapă a returului au declanşat un adevărat război în fotbalul românesc. Gafa lui Augustus Constantin din meciul de duminică, dintre Dinamo şi Craiova, a stârnit un şir de reacţii virulente ale conducătorilor din Liga I.

 „Ăsta e arbitrajul inventat de Mircea Sandu. Boala de care suferă el este transmisibilă. Igna şi Sandu au crescut la sânul lor un grup de arbitri fără calităţi. Numai Dumnezeu poate face o curăţenie în fotbalul românesc! Sper să-i ia la El mai repede pe cei care fac prostii! Sau poate că îl va vindeca pe Sandu, el va înţelege că acesta este un semn de la Dumnezeu şi ne va lăsa în pace pentru a-şi trăi în linişte bătrâneţea", a fost reacţia şocantă a lui Marian Iancu. "Naşul" suferă de cancer, boală pentru care a fost operat recent.

Mai citiţi şi:

Borcea şi Mititelu s-au călcat în picioare în direct!

Iancu: „Parks este nesimţitul numărul 1!“

„Trebuia să scot echipa de pe teren"

Adrian Mititelu a "luat foc" după partida cu "câinii". "Ce a făcut arbitrul nu e o greşeală, ci o execuţie. Sandu e vinovatul numărul unu şi Dumnezeu îl va pedepsi! Păi, Borcea a stat cinci minute în cabina arbitrilor înainte de meci. Vă imaginaţi de ce", a acuzat finanţatorul Universităţii.

Acesta nu l-a uitat nici pe tatăl arbitrului de la derby: „Îl voi da în judecată pe Gheorghe Constantin, pentru că de la el a învăţat Augustus să fure! Ăsta va face 15 ani de puşcărie! Cineva îl şantajează pe Augustus din cauza tatălui său. Ne vom înscrie ca parte vătămată în cadrul procesului cu hahalera de Constantin. Vreau să fie condamnat acest infractor ordinar". Gigi Becali s-a aliat şi el cu Iancu şi Mititelu.

„Facem o casetă cu toate greşelile de arbitraj şi îl trimit pe Argăseală la UEFA să vadă şi cei de acolo ce se întâmplă la noi. Să vină arbitrii străini. A început jaful. De ce credeţi că a venit Prunea la Dinamo? Aşa întâmplător?", a spus latifundiarul, lăsând de înţeles că noul manager sportiv al „câinilor" influenţează delegările.

„Sandu e la comanda lui Dinamo"

Patronul Rapidului a găsit o explicaţie pentru ceea ce s-a întâmplat în meciul Dinamo - Craiova. „Un amator de fotbal mai puţin avizat ar putea crede că FRF e condusă de Mircea Sandu.

În realitate, oamenii lui Dinamo mişună pe la federaţie şi trag sfori din umbra generoasă a Casei Fotbalului, astfel încât Mircea Sandu nu numai că nu are nicio autoritate, dar chiar răspunde cu promptitudine la comenzile butoanelor mânuite din Ştefan cel Mare", a afirmat Copos pe blogul său.

Craiova cere dezafilierea lui Dinamo din cauza lui Prunea

Universitatea a remis, ieri, un comunicat prin care acuză prezenţa pe banca lui Dinamo a lui Florin Prunea. „S-au încălcat regulamentele FIFA. Prunea e trimis în judecată pentru trafic de influenţă, iar Dinamo l-a delegat pentru acest meci, deşi este un oficial aflat în stare de suspendare. Se poate merge până la dezafilierea clubului Dinamo şi pierderea meciului cu Universitatea la masa verde", susţin craiovenii. „Nimeni nu poate să-mi ia dreptul la muncă, nici măcar Mititelu", a replicat Prunea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite