Iancu s-a luat de Piţurcă, oltenii ripostează: „Să vorbească de RAFO, de Bragadiru, nu de fotbal!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Universității Craiova au reacționat după ce finanțatorul Timișoarei, Marian Iancu, s-a luat de Victor Pițurcă despre care a spus că nu se pricepe la vorbe și că este „aproape agramat“.

Totul a pornit de la declarația managerului Craiovei legată de greșeala de arbitraj făcută în favoarea oltenilor, la Urziceni.

Eu nu sunt Piţurcă, pe mine nu o să mă auziţi că a făcut bine arbitrul că a greşit pentru mine. Întotdeauna va fi o diferenţă între un om cu facultate şi băiatul cu mingea. Piţurcă poate decide un meci acolo pe gazon, dar la vorbe să ne lase“, a spus Iancu la gsptv.

Oficialii Știnței au replicat imediat. „Piţurcă e doctor docent în fotbal. Şi domnul Iancu a făcut facultatea, dar după referinţele foarte bune de la RAFO Oneşti. Între timp, se pare că a devenit critic literar, şi-o fi luat diplomă. El să vorbească despre petrol, despre RAFO, despre Fulgerul Bragadiru. Despre fotbal pot să vorbească doar Consiliul Judeţean şi cel Local din Timişoara“, a spus preşedintele clubului oltean, Silvian Cristescu, la gsptv.

La rândul său, patronul Universităţii, Adrian Mititelu, crede că Marian Iancu este răutăcios, după ce acesta a mai spus că echipa antrenată de Victor Piţurcă nu este cunoscuta echipă din Bănie. „Sunt lovituri sub centură, aşa ceva nu se face. Vă amintiţi ca acest club să fi fuzionat vreodată?“, a replicat Mititelu, făcând aluzie la FC Timișoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite