I-a pus gând rău! Halep va juca azi în optimi la turneul de la Cincinnati cu o sportivă pe care a întâlnit-o de şapte ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va evolua azi în optimile turneului de la Cincinnati, ultima competiţie înainte de turneul de Grand Slam, de la US Open.

Simona Halep va juca azi, de la ora 18.00, în optimi la Cincinnati, contra letonei Anastasija Sevastova. Aceasta a trecut în turul secund, cu scorul de 6-2, 7-5, de italianca Roberta Vinci, într-o oră şi 33 de minute.

Simona Halep şi Anastasija Sevastova au mai fost adversare de şapte ori, românca impunându-se în patru meciuri, iar letona în trei. 

Ultimele două meciuri dintre Halep şi Sevastova, disputate în 2017, au fost câştigate de româncă, scor 6-3, 6-1 în sferturi la Stuttgart şi scor 6-2, 6-3 în semifinale la Madrid.

”Cu Simona voi avea un meci greu. Am jucat deja de două ori împotriva ei în acest an, pe zgură. Mâine vom juca pe hard, este o diferenţă. Trebuie să mă folosesc de şansele mele şi să fiu activă pe teren. Trebuie să risc. Dacă nu voi face asta, nu am nicio şansă. Trebuie să mă mişc bine, să ajung mai des la fileu. Trebuie să fiu agresivă. Nu o pot lăsa să dicteze jocul. E important pentru mine să dictez ritmul”, a spus Sevastova, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite