I-a pasat lui Moş Crăciun! Cum a fost păcălit Thiago Alcantara de panourile publicitare de pe marginea terenului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bayern a învins-o categoric pe RB Leipzig, scor 3-0, şi s-a instalat în fotoliul de lider al Bundesligii. Marcatorul primului gol, Thiago Alcantara, a devenit însă subiect de glume, după o greşeală pe care a făcut-o, când l-a confundat pe Moş Crăciun cu un coechipier!

În momentul în care, pe panourile publicitare de pe marginea terenului, rula o reclamă cu mesajul ”Crăciun Fericit!”, mijlocaşul spaniol a crezut că unul dintre colegii săi vine din spate şi poate primi mingea de la el. Nu era însă niciun coechipier, ci doar un Moş Crăciun animat , care dădea la o parte zăpada din faţa mesajului afişat. Din fericire pentru Thiago, Bayern a rămas în posesia mingii, după ce Juan Bernat a ajuns la timp şi a reuşit să o păstreze în teren. Imaginile cu Alcantara pasându-i mingea lui Moş Crăciun au devenit virale.

Bayern Munchen a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa RB Leipzig, în etapa a XVI-a a campionatului Germaniei, în care oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 30. Pentru Bayern au marcat Alcantara '17, Alonso '75 şi Lewandowski '45 (penalty).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite