Huliganii au speriat Federaţia Română de Fotbal: Decizie fără precedent după incidentul cu prietena lui Manea

Huliganii au speriat Federaţia Română de Fotbal: Decizie fără precedent după incidentul cu prietena lui Manea

Sărbătoarea calificării în semifinalele Campionatului European a fost „pătată“ cu sânge pentru că nişte oameni lipsiţi de creier confundă stadionul cu câmpul de luptă.

România U-21 va înfrunta, diseară (ora 19.00, TVR 1), Germania U-21 şi, un eventual succes al tricolorilor mici îi va trimite în finala de duminică (ora 21.45, Udine, TVR 1) de la Euro 2019.

Din păcate, elevii lui Rădoi n-au putut savura din plin succesul calificării în semifinale, întrucât scenele cu prietena lui Cristi Manea părăsind stadionul de la Cesena în lacrimi şi plină de sânge au afectat întreg lotul de jucători.

Pentru ca de acum încolo prietenii, rudele şi soţiile fotbaliştilor să fie feriţi de huliganii care apar pe stadioane, potrivit Telekom Sport, Federaţia Română de Fotbal (FRF) a luat o măsură specială. Concret, oamenii din anturajul echipei vor urmări confruntarea cu Germania U-21 într-o zonă specială a stadionului din Bologna, unde gardul de securitate e mai înalt!

Euro 2019, semifinale, joi

România U-21 – Germania U-21 19.00, TVR 1

Spania U-21 – Franţa U-21 22.00, TVR 1

*Finala e programată pentru duminică, la Udine, de la ora 21.45

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: