„Huidu - 3 morţi, scapă oricium! Enache face puşcărie pentru un pumn"

„Huidu - 3 morţi, scapă oricium! Enache face puşcărie pentru un pumn

Suporterul este cercetat şi pentru consum de stupefiante

Prezenţi la meciul cu CFR, de la Cluj, dinamoviştii au afişat un banner în care îşi manifestă nemulţumirea pentru pedeapsa primită de Dragoş Enache, huliganul care l-a lovit pe George Galamaz.

Ştiri pe aceeaşi temă

400 de fani dinamovişti s-au deplasat la Cluj-Napoca pentru meciul echipei bucureştene cu CFR. Roş-albaştrii au afişat un banner cu un mesaj referitor la Dragoş Enache, huliganul ploieştean care l-a lovit pe jucătorul stelist George Galamaz la meciul Petrolul - Steaua, din etapa a 12-a a Ligii I.

"Huidu - 3 morţi, scapă oricium! Enache face puşcărie pentru un pumn", au scris dinamoviştii, făcând o comparaţie între două dintre cele mai mediatizate întâmplări din ultima lună.

Suporterii echipei Dinamo au intrat în sectorul rezervat lor doar pe baza legitimaţiei de membru al asociaţiei suporterilor şi au fost percheziţionaţi drastic la intrare, însă, cu toate acestea, au reuşit să introducă mai multe petarde pe care le-au detonat în prima repriză.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările