Calificat în optimi pe iarba londoneză, Horia Tecău ţinteşte câştigarea Wimbledonului: „Suntem în vână!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismenul Horia Tecău, care a ajuns în optimile de finală de la Wimbledon, alături de bielorosul Max Mîrnîi, visează cu ochii deschişi să joace finala turneului de Grand Slam.

Pentru Horia Tecău, visul căştigării turneului de Grand Slam de la Wimbledon nu a fost împlinit niciodată, chiar dacă românul a jucat trei finale pe iarba londoneză, în2010, 2011 şi 2012. De această dată, Tecău nu vrea să-i mai scape trofeul şi şi-a propus să învingă orice obstacol pentru a-l câştiga împreună cu Max Mîrnîi. Primul obstacol este perechea formată din Ivan Dodig şi Marcelo Melo, în faza optimilor.

„Venim după un turneu câştigat în Olanda; avem şase victorii la rând. Putem să o obţinem şi pe a şaptea. Suntem în vână! Bineînţeles că mă gândesc la parcursul din trecut, care îmi dă încredere. Ştiu că joc bine pe iarbă, dar mai e mult de lucru până la o nouă finală. Luăm meciurile la rând. Cu Melo şi cu Dodig n-am mai jucat. Au ajuns în sferturi aici, anul trecut. Vom pregăti atent acest meci, pentru a fi în cea mai bună formă. Îmi place iarba. Dacă e să iau procentajul pe iarbă, cred că e cel mai bun. În primul rând, suprafaţa. Plus trecutul, ce am realizat aici încă de la juniori, ce îmi dă încredere s-o duc tot aşa”, a spus încrezător Horia Tecău pentru ProSport.

Meciul Tecău/Mîrnîi - Dodig/Melo se va disputa luni, 1 iulie, de la ora 16, ora României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite