Horia Tecău a fost verificat de partenera sa, Coco Vanderweghe. „L-am căutat pe Google să văd dacă are pacheţele!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău
Horia Tecău

Horia Tecău şi partenera sa de la dublu mixt, americanca Coco Vanderweghe, s-au calificat în finala turneului de la Australian Open.

Ei au ajuns să joace din întâmplare împreună, "lipela" fiind făcută de Andrei Pavel. Ajuns în Australia cu gândul că va face pereche cu Bethanie Mattek Sands, aşa cum ştia, Horia Tecău a avut surpriza să constate că aceasta s-a cuplat cu Bob Bryan în încercarea de a face o pregătire pentru Jocurile Olimpice. Aşa că Horia se afla în căutarea unei partenere pentru a putea juca într-o probă care, aşa cum a recunoscut, îi aduce multă bucurie în joc.

Cel care a fost cu ideea ca Horia să joace alături de Coco Vandeweghe a fost Andrei Pavel. Aflat la Melbourne în calitate şi de antrenor al Tamirei Paszek, Andrei o cunoştea pe Coco din SUA, aşa că i-a povestit lui Tecău de calităţile ei. Apoi, pentru că cineva trebuia să facă primul pas în unirea celor doi pe terenul de tenis, s-a dus la americancă şi a sondat terenul. Are cuvântul Coco: ”Eu am aflat că Horia e liber pentru mixt după ce Andrei Pavel a venit la mine şi m-a întrebat: ”Coco, vrei să joci mixt?”. I-am spus: ”Nu ştiu”, apoi am întrebat cu cine. Evident, că înainte de a accepta l-am căutat pe Horia pe Google, să văd dacă începlineşte toate criteriile, să vă dacă are pacheţele, lucruri d-astea. S-a încadrat la tot, aşa că am acceptat”, a declarat, cu umor Coco Vandeweghe, care se află în premieră într-o finală de Grand Slam.

S-a stabilit ora finalei. Vezi AICI când va încerca Tecău să pună mâna pe trofeul Australian Open

Prima declaraţie a lui Horia Tecău, după calificarea în finala de la Australian Open

Vezi AICI cine e partenera lui Horia Tecău. Bunica sa a fost Miss America 1952

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite