Horia Tecău se desparte de Robert Lindstedt: cei doi nu vor mai juca împreună din 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tecău şi Lindstedt nu vor mai face pereche din 2013 FOTO Mediafax
Tecău şi Lindstedt nu vor mai face pereche din 2013 FOTO Mediafax

Tenismanul român Victor Hănescu a anunţat că din 2013 nu va mai juca alături de suedezul Robert Lindstedt pe tabolul de dublu al turneelor de tenis. Cel mai probabil, Tecău va face pereche cu bielorusul Max Mirnîi.

Deşi nu voia să anunţe despărţirea de Robert Lindstedt decât după Turneul Campionilor, apropiaţi ai jucătorului român au dezvăluit că de anul viitor Tecău se va lupta la dublu, cel mai probabil, alături de Max Mirnîi.

„Am auzit că deja au apărut ştiri că nu voi mai face cuplu cu Robert. Am preferat să nu vorbim până la Turneul Campionilor, pentru că mai avem câteva competiţii la care vom participa şi nu am vrut să anunţăm asta”, a spus românul, care nu a dorit să confirme că partenerul său va fi Mirnîi.

La rândul său, bielorusul nu va mai face pereche cu canadianul Daniel Nestor, astfel că este liber de a se înţelege cu Tecău. De menţionat este că Mirnîi ocupă primul loc al clasamentului ATP, alături de canadianul Nestor.

Horia Tecău a jucat alături de Robert Lindstedt din martie 2010, perioadă în care au reuşit să câştige zece turnee la dublu, dar niciun turneu de Grand Slam (au jucat doar trei finale consecutive la Wimbledon, pe care le-au pierdut). De partea cealaltă, viitorul coechipier al românului, Mirnîi are un palmares mult mai bogat, 45 de turnee câştigate, dintre care şase de Grand Slam.

În prezent, Horia Tecău ocupă locul şase în clasamentul ATP, la dublu. În Cupa Davis, Tecău a evoluat la dublu alături de Florin Mergea contra Finlandei şi a adus victorie importantă în economica duelurilor directe cu nordicii, pe care i-am învins cu scorul general de 3-2.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite