Horia Tecău, campion în proba de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jean-Julien Rojer şi Horia Tecău au făcut un cuplu pe terenul de tenis FOTO Mediafa
Jean-Julien Rojer şi Horia Tecău au făcut un cuplu pe terenul de tenis FOTO Mediafa

Perechea formată din Jean-Julie Rojer şi Horia Tecău (România/Olanda) i-a învins duminică pe Mariusz Fyrstenberg şi Marcin Matkowski (Polonia) cu 2-0 la seturi, în proba de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Primul set a fost adjudecat de românul şi coechipierul său, care au câştigat cu 6-4, iar cel de-al doilea s-a încheiat la acelaşi scor, partida durând o oră şi opt minute.
Pentru succesul de la Bucureşti, Jean-Julie Rojer şi Horia Tecău vor primi 250 de puncte în clasamentul de dublu şi 23.500 de euro. 

„Sunt foarte fericit că am reuşit să câştig din nou titlul de la Bucureşti cu un nou partener. E plăcut de fiecare dată să câştigi la Bucureşti, în faţa prietenilor şi a familiei. Nu sunt multe turnee care reuşesc să strângă atâţia spectatori. Nu am vorbit despre acest meci cu antrenorul nostru, pentru că el îi pregăteşte şi pe adversarii de azi. Deja ne cunoaştem foarte bine, ne antrenăm împreună şi nu am vorbit cu el. Mă bucur că am câştigat acest prim duel. Îmi place cum decurge această colaborare cu Rojer. Cred că vom avea rezultate şi în turneele mari, deşi mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. La anul cred că voi veni tot cu el“, a declarat Horia Tecău. 

Coechipierul său a completat: „Sunt foarte fericit mai mult pentru mine decât pentru Horia. Dacă nu câştigam aici era vina mea. Sunt fericit că Tecău şi-a apărat trofeul“.
Românul a bifat cel de-al treilea succes consecutiv în proba de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy, după ce s-a mai impus în 2012 alături de suedezul Robert Lindstedt şi în 2013 cu belarusul Max Mirnîi.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Cel mai spectaculos meci aşteptat la BRD Năstase Ţiriac Trophy. Demonstrativul cu Ilie Năstase în rol principal

Ion Ţiriac, despre tenisul românesc: „Avem o generaţie de jucătoare de top“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite