Horia Tecău şi AFI Europe România au organizat o ediţie specială Kids Day, de Sfântul Nicolae

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul profesionist de tenis Horia Tecău a fost prezent, joi după amiază, cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae, în centrul comercial AFI Cotroceni, unde, în zona patinoarului Cotroceni on Ice, a avut loc cea de-a şaptea ediţie a evenimentului Kids Day – dedicat copiilor.

Evenimentul a fost organizat de Horia Tecău şi AFI Europe România. Faţă de ediţiile din anii precedenţi, cea din 2018 a avut şi o componentă socială: pe lângă copiii pasionaţi de tenis, care au venit să îl cunoască pe Horia şi să asculte sfaturile şi poveştile lui despre începuturile carierei sale, la eveniment au participat şi 25 de copii din partea Fundaţiei Parada, care s-au bucurat de o zi în compania unuia dintre cei mai mari jucători de tenis din România.

Aceştia au jucat tenis cu Horia, au făcut poze şi au primit autografe şi cadouri de la el, apoi, alături de Horia, au fost conduşi la Museum of Senses, un spaţiu al senzatiilor şi al iluziilor optice, aflat în centrul comercial AFI Cotroceni. Ulterior, copiii s-au bucurat de şedinţe gratuite de LaserMaxx, apoi au luat masa la un restaurant din centrul comercial.

„M-am bucurat că am putut fi alături de copii în această zi atât de specială pentru ei, care marchează începutul sărbătorilor de iarnă. Sunt conştient de faptul că sunt foarte mulţi copii cu potenţial de a ajunge mari jucători de tenis. Ei sunt acolo şi e datoria noastră să îi descoperim, să îi încurajăm şi să îi ajutăm să vadă frumuseţea acestui sport. E motivul pentru care insist să continui tradiţia organizării acestui Kids Day în fiecare an, iar anul acesta sunt cu atât mai bucuros cu cât am avut şansa de a mă întâlni şi cu nişte copii care nu ar fi avut, altfel, acces la astfel de experienţe. Sper că le-a plăcut şi lor la fel de mult cât mi-a plăcut şi mie”, a spus Horia Tecău.

„Aşa cum ştim cu toţii, Moş Crăciun nu ajunge la toţi copiii din România, aşa cum ar trebui - însă noi încercăm să ajutăm cât mai mulţi copii să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă. De data aceasta, le-am oferit copiilor veniţi din partea Fundaţiei Parada o zi de neuitat!”, a spus Iulia Borsan, Director of Corporate Marketing, AFI Europe România.

Organizat împreună cu AFI Europe România, AFI Cotroceni, AFI Tech Park şi Cotroceni on Ice, evenimentul din acest an a fost plasat într-un decor cu totul atipic pentru o acţiune dedicată tenisului – respectiv pe gheaţa unui patinoar, unde a fost amenajat un teren de tenis special pentru acest eveniment.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite