Hochei: Miercurea Ciuc, locul 4 în Liga Mol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României la hochei pe gheaţă, Sport Club Miercurea Ciuc, a fost învinsă cu scorul 4-3 (2-1, 1-0, 0-2, 0-1), după prelungiri, de echipa ungară Dab.Docler, în finala mică a celei de-a doua ediţii a Ligii Mol.

Începutul a fost nefast pentru formaţia ciucană, care s-a văzut condusă din minutul 11:16, în urma golului înscris de Bálint Magosi. Treptat, campionii României şi-au revenit şi au înscris de trei ori consecutiv. Mai întâi, Ervin Moldován a restabilit egalitatea, în minutul 15:18, profitând de o dublă superioritate, după care Sport Club a preluat conducerea pe tabelă în minutul 17:55, prin golul lui Zsolt Molnár. Sport Club a mai punctat încă o dată prin acelaşi Ervin Moldován, în minutul 32:01.

Din păcate, Dab.Docler, echipa care a dominat cu autoritate prima parte a competiţiei, a revenit în joc graţie lui István Mestyán, în minutul 44:41, pentru ca Kurt MacSwayn să ducă meciul în prelungiri, în minutul 56:54. Tot Kurt MacSwayn a trimis-o pe Sport Club în agonie, în minutul 64:56, iar Dab.Docler a prins astfel ultimul loc pe podium.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite