Hochei: Astăzi începe lupta pentru campionatul naţional!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Foto Stelian Grajdan
Foto Stelian Grajdan

După exact zece ani de supremaţie Bucureşti - Miercurea Ciuc, ASC Corona Fenestela 68 Braşov a reuşit să se califice în finala campionatului naţional de hochei pe gheaţă şi va juca cu trofeul pe masă, în compania grupării Sport Club Miercurea Ciuc.

Ultima dată când Miercurea Ciuc şi Steaua nu jucau finala campionatului se întâmpla în 2001, Progym Gheorgheni fiind „intrusa" din acele vremuri. Astăzi, Corona Braşov începe lupta pentru titlul suprem, primul meci urmând să aibă loc de la ora 17.30, în direct la Digi Sport Plus.

Echipa care va izbuti să câştige patru meciuri va deveni noua campioană a României. Finala se va disputa după sistemul „cel mai bun din şapte meciuri". Primul duel este programat în această seară, la Miercurea Ciuc, iar următorul meci va avea loc la Braşov, luni, 21 martie, de la ora 17.30.

Confruntările trei şi patru sunt programate la Miercurea Ciuc, iar, dacă va mai fi cazul, următoarele două partide vor avea loc la Braşov. În cazul în care egalitatea se va menţine la general, meciul şapte se va desfăşura pe 30 martie, la Miercurea Ciuc.

„Jucătorii noştri au o şansă mare în viaţă şi trebuie să fie concentraţi şi motivaţi la maximum. Nu în fiecare zi ai ocazia să evoluezi într-o finală. Sunt convins că putem deveni campioni, forţa grupului nostru putându-se impune în faţa valorii individuale a hocheiştilor ciucani.

Dacă vom învinge în primul meci suntem favoriţi să câştigăm finala. Sper să avem un oarecare avantaj, dat de faptul că rivalii se cred deja campioni.

Poate, ne vor trata cu superioritate şi vom reuşi surpriza. Ne-am atins deja obiectivul, accederea în finală, şi tot ce se întâmplă de acum înainte este un bonus pentru noi", a declarat preşedintele formaţiei braşovene, Miklos Ervin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite