S-a trezit monstrul adormit: naţionala de hochei a Rusiei şi-a zdrobit adversarul în drum spre sferturi. Programul complet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Daţiuk, vedeta Rusiei
Pavel Daţiuk, vedeta Rusiei

Gazdele Jocurilor Olimpice de Iarnă s-au chinuit în faza grupelor şi au avut nevoie de un meci eliminatoriu pentru a-şi asigura prezenţa în următoarea fază a competiţiei.

După un 5-2 cu Slovacia în primul meci, ruşii au cedat în faţa Statelor Unite într-un thriller, care a încântat lumea sportului. Daţiuk şi compania şi-au revenit din greu din şocul înfrângerii, au avut nevoie de prelungiri pentru a învinge Slovacia, scor 1-0, însă acest rezultat nu le-a adus statutul de cel mai bun loc 2 la finalul fazei grupelor.

Drept urmare, Rusia a fost nevoită să joace în compania Norvegiei (ultimul loc în grupa B). Partida s-a transformat într-un galop de sănătate pentru ruşi, care s-au impus cu 4-0, ajungând în sferturi. Acolo însă, vor avea o misiune mult mai dificilă, întrucât vor întâlni Finlanda, cel mai bun loc 2 după faza grupelor şi o naţională care a cedat greu în faţa Canadei, scor 1-2.

Iată rezultatele zilei de azi la hocheiul masculin:

Slovenia - Austria 4-0

Rusia - Norvegia 4-0

Cehia - Slovacia 5-3

Elveţia - Letonia 1-3

Tabloul sferturilor (19 februarie):

Suedia - Slovenia (ora 10.00, TVR1)

Finlanda - Rusia (ora 14.30, TVR1)

Canada - Letonia (ora 19.00, TVR1)

SUA - Cehia (ora 19.00, înregistrat la TVR1, de la ora 23.30)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite