Hoban: "Dacă noi suntem supăraţi, olandezii ce ar trebui să facă? Să nu căutăm nod în papură la naţională!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Hoban
Ovidiu Hoban

Ovidiu Hoban a jucat pentru România în dubla cu Ungaria şi Grecia şi crede că tricolorii nu pot rata calificarea la Euro 2016.

„După cum s-a jucat, eu cred că meritam cel puţin patru puncte, dacă nu chiar şase, dar nu întotdeauna îţi iese aşa cum îţi doreşti. Ne costă faptul că nu marcăm, dar ca şi joc, am vrut, am alergat, am dominat, am avut ocazii. Ne-a lipsit însă şansa. Cu un pic de şansă şi un gol marcat puteam fi mult mai departe. Se simte însă şi presiunea, pentru că preliminariile se apropie de final şi toată lumea ne presează să batem şi să ne calificăm. Poate că şi de asta nu avem luciditate în faţa porţii”, a declarat mijlocaşul lui Hapoel Beer Sheva pentru publicaţia online iClara.ro. 

Hoban a recunoscut că nu se aştepta să fie titular în cele două partide. „A fost o surpriză pentru mine. N-am legat niciodată două meciuri ca titular la naţională, dar sunt fericit că Nea Puiu a avut încredere în mine. În ziua meciurilor am aflat şi îmi place să cred că nu am dezamăgit”, a mai spus fotbalistul de 32 de ani, care îşi doreşte să prindă Euro 2016. „Ar fi ceva fabulos. Să nu uităm că eu am debutat la naţională la 30 de ani, pentru mine fiecare minut sub tricolor e ceva magic. Ne calificăm sigur şi posibil să o facem chiar de pe primul loc. Sigur, nu suntem cea mai spectaculoasă echipă din Europa, dar fotbalul actual demonstrează că nu mai sunt echipe mici şi nici echipe mari. Orice meci se joacă şi în acest moment munca bate talentul”, a mai spus fotbalistul român.

„Eu zic să nu căutăm nod în papură la naţională şi să vedem partea plină a paharului. Suntem aproape de calificare” Ovidiu Hoban Citeşte aici integral interviul acordat de Ovidiu Hoban pentru iClara.ro    
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite