Hill: "Hamilton şi Button sunt ca broasca şi iepurele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul pilot de Formula 1, Damon Hill, este de părere că Marele Premiu al Marii Britanii de duminică va fi începutul adevăratei lupte pentru titlul mondial dintre Lewis Hamilton şi Jenson Button.

Chiar dacă cei doi piloţi ai echipei McLarens-au înteles perfect până în prezent, Hill crede că lucrurile se vor schimba curând, pe măsură ce sezonul se apropie de final. "Button nu îl va lăsa pe Hamilton să se îndepărteze. Între cei doi piloţi britanici ai, probabil, celei mai bune maşini vom avea o luptă fascinantă şi foarte strânsă, grozavă pentru toată lumea. Până în acest moment a fost într-o stare premergătoare fieberii, dar va începe să fiarbă. Acesta ar putea fi începutul restului sezonului", a declarat britanicul pentru agenţia de presă Reuters.

Hill i-a comparat pe cei doi piloţi cu Ayrton Senna şi Alain Prost. "Au stiluri de abordate total diferite. Unul este ca Senna, iar celelalt ca Prost, unul este broasca şi celălalt e iepurele, chiar dacă este o comparaţie nedreaptă să numeşti ţestoasa un pilot de F1", a mai precizat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite