Românilor le prieşte Olanda. După Begu şi Halep, Tecău a câştigat proba de dublu a turneului ATP de la Hertogenbosch

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horia Tecău nu s-a lăsat mai prejos decât româncele Irina Begu şi Simona Helep şi a câştigat şi deopotrivă proba de dublu, alături de bielorusul Max Mîrnîi, a turneului ATP olandez de la Hertogenbosch.

Tecău şi partenerul său nu au avut mari emoţii cu germanii Andre Begemann/Martin Emmrich, pe care i-au învins după o oră şi 14 minute de joc în finala turneului masculin ATP de la Hertogenbosch. Perechea româno-bielorusă s-a impus pe iarba olandeză în faţa nemţilor în două seturi, scor 6-3, 7-6, câştigând al doilea turneul de când evoluează împreună, după BRD Năstase Ţiriac Trophy de la Bucureşti.

Turneul de la Hertogenbosch a fost dotat cu premii în valoare totală de 467.800 de euro. Pentru performanţa de pe tărâm olandez, Tecău şi Mîrnîi vor primi un cec în valoare de 22.500 de euro şi 250 de puncte ATP. 

Înainte de triumful lui Tecău, Irina Begu a câştigat proba de dublu feminin a aceluiaşi turneu, iar Simona Halep a triumfat în finala feminină de simplu.

CITIŢI ŞI:

Încă o stea răsare în tenisul feminin românesc: Irina Begu a câştigat proba de dublu la s-Hertogenbosch. Rezultatele tuturor românilor pe iarba olandeză

Simona Halep a câştigat al doilea turneu consecutiv: are 10 victorii la rând

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite