Haţegan a dat-o în bară: Faza care arată marea sa greşeală în City - Dortmund VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hategan

Din păcate, arădeanul de 40 de ani a avut două gafe mari, marţi seară, pe „Ettihad Stadium“. Iar a doua sa greşeală n-a mai putut fi corectată de sistemul de arbitraj video, fiind vorbă de un fault în afara careului şi nu de un penalty, o eliminare sau de un gol.

Haţegan a fost criticat aspru, atât de presa internaţională, cât şi de analiştii diverselor posturi, din cauza celor două erori comise în prima repriză. 

Prima dată, a fost salvat de VAR. A doua oară însă, fiind vorbă de un fault de joc în afara careului, arbitrajul video n-a mai putut interveni pentru a clarifica lucrurile. Iată cum au decurs cele două momente:

*Minutul 30: Haţegan a dictat penalty pentru City, după un duel Emre Can - Rodri. Şi l-a sancţionat pe jucătorul celor de la Dortmund cu un „galben“. După ce a revăzut faza pe margine, Haţegan a anulat penalty-ul, dar avertismentul lui Emre Can a rămas, spre uluiala jucătorului german. „Can a luat galben pentru proteste, normal că rămâne“, a fost explicaţia oferită de fostul arbitru, Cristi Balaj, pentru Telekom Sport.

*Minutul 36: Jude Bellingham i-a „furat“ mingea lui Ederson, când portarul lui City se pregătea să degajeze. Haţegan a dat fault în atac, anulând o situaţie iminentă de gol pentru Dortmund! Reluările au demonstrat, clar, că centralul român a greşit.

VEZI A DOUA GREŞEALĂ COMISĂ DE HAŢEGAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite