Haos în Liga I. După ce alţi oficiali au cerut renunţarea la campionatul cu 14 cluburi, Oţelul cere o ligă cu 20 de echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul Otelul Galati

Clubul de fotbal Oţelul Galaţi a emis astăzi un comunicat prin care cere un sistem cu 20 de echipe în primul eşalon, aceasta fiind de altfel singura şansă ca fosta campioană a României, dată afară recent de pe stadionul care-i poartă numele, să rămână în Liga I.

„Clubul Oţelul Galaţi se arată contrariat de propunerea venită dinspre ISB MEDIA HOLDING LTD şi LIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL de reducere a sumelor din drepturile de televiziune alocate cluburilor din Liga I. Evident că nu putem fi de acord cu o astfel de propunere care este cel puţin şmecherească. În momentul în care reprezentanţii cluburilor au votat schimbarea sistemului competiţional, precum şi reducerea numărului de echipe din Liga I, au făcut-o având convingerea că sumele primite vor creşte, aşa cum era stabilit. În cazul în care aceste sume urmează a fi reduse este logic că votul reprezentanţilor cluburilor devine nul, iar sistemul competiţional trebuie modificat ca atare. Dacă echipele participante în Liga I ar fi fost inştiintate la inceputul returului de aceste tentative de modificări din mers, probabil că toate competitoarele ar fi avut o altfel de motivaţie. Ca atare, după analiza documentelor primite, clubul Oţelul Galaţi propune ca începând din sezonul care urmează Liga I să fie formată din 20 de echipe”, au notat gălăţenii. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite