Haos în Franţa: meci întrerupt după 45 de minute. Imagini cu scene de necrezut la Bastia - Lyon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida care ar fi trebuit să încheie ziua de duminică în prima ligă franceză a început cu întârziere şi a fost abandonată după prima repriză.

Lyon e urmărită de meciuri cu problemă, fie că joacă în cupele europene, fie că joacă în campionat. Joi, ocupanta locului 4 în Ligue 1 a avut o confruntare cu Beşitkaş ce s-a lăsat cu scandal. Atunci, meciul a început cu 50 de minute de întârziere, însă, într-un final, francezii s-au impus cu 2-1 şi au avut parte de un happy end.

Duminică, Lyon s-a deplasat pe terenul ultimei clasate Bastia şi, încă de la încălzire, fotbaliştii oaspeţi au fost atacaţi de suporterii gazdelor care au pătruns pe teren. Iniţial, cele două formaţii au fost trimise în vestiar şi, la un moment dat, cei de la Lyon nu voiau să mai iasă pe gazon. Au fost nevoiţi să joace însă o repriză în care scorul a fost egal, 0-0.

La finalul primelor 45 de minute însă, din nou, huliganii au intrat pe teren şi i-au atacat pe cei de la Lyon! De această dată, partida a fost abandonată, Liga Franceză de Fotbal urmând să ia, joi, o decizie în privinţa întâlnirii. E posibil ca din cauza incidentelor, Bastia să piardă meciul cu 0-3 la masa verde.

VEZI IMAGINI DE LA MECIUL BASTIA - LYON

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite