Hănescu, super-duel cu Djokovici la Roland Garros!

Hănescu, super-duel cu Djokovici la Roland Garros!

Victor Hănescu

Românul Victor Hănescu a acces în turul doi al competiţiei de Mare Şlem de la Roland Garros, stabilind astfel o superîntâlnire cu sârbul Novak Djokovici, favorit cu număr 2. Hănescu a trecut în manşa inaugurală de francezul Benoit Paire, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-1, 7-6.

Pentru accederea în turul doi, jucătorul român şi-a asigurat un premiu în valoare de 25.000 de dolari şi 45 de puncte ATP.
 
Djokovici, s-a calificat în turul doi al competiţiei, după ce a dispus cu 6-2, 6-1, 6-3 de olandezul Thiemo de Bakker, obţinând cea dea 38-a victorie consecutivă din acest sezon competiţional.
 
Hănescu şi Djokovici s-au întâlnit de 5 ori în meciuri oficiale, fiecare victorie revenindu-i jucătorului din Serbia. Cel mai recent meci dintre cei doi a avut loc în 2010, pe hard, la turneul de Masters Series de la Canada, unde Djokovici a câştigat cu scorul de 6-3, 6-4.
 
Hănescu l-a mai întâlnit pe sârb la Roland Garros, anul trecut, atunci când românul a reuşit să îi ia şi un set sârbului. În cele din urmă partida s-a încheiat în favoarea lui Djokovici, scor 6-3, 3-6, 6-3, 6-2.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: