Handbalul feminin, răpus de virus: Federaţia Europeană a anunţat o decizie dură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spre deosebire de fotbal, care a găsit soluţiile necesare pentru a convieţui cu noul coronavirus, alte sporturi au depus armele şi aşteaptă.

La câteva zile după ce UEFA a anunţat un plan amănunţit pentru continuarea competiţiilor fotbalistice la nivel continental, EHF, forul care conduce handbalul european, a decis anularea Ligii Campionilor la fete. Potrivit Digi Sport, următorul sezon a fost programt să înceapă, la 12-13 septembrie.

Decizia anulării Ligii Campionilor din actuala stagiune loveşte din plin România, care avea două echipe calificate în sferturi: SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti.

Ce scrie în comunicatul Federaţiei Europene de Handbal (EHF)?

*EHF confirmă că turneul Final 4 programat pentru 3-6 septembrie la Budapesta a fost anulat. După ce am analizat situaţia la nivel global, am decis ca Final 4-ul acestui sezon competiţional să nu mai aibă loc. Toate meciurile rămase au fost anulate.

*Decizia aceasta nu va afecta sezonul 2020/2021 al Ligii Campionilor, care va debuta pe 12-13 septembrie. Tragerea la sorţi pentru faza grupelor rămâne programată pentru 1 iulie, la Viena. Sănătatea celor implicaţi are prioritate în acest moment, din acest motiv s-a ajuns la această decizie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite