Handbalul, un „câmp minat” cu procese: fostul selecţioner dă în judecată federaţia, după ce a fost demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tomas Ryde, fostul selecţioner al echipei naţionale de handbal feminin a României FOTO Arhivă persoală/Facebook
Tomas Ryde, fostul selecţioner al echipei naţionale de handbal feminin a României FOTO Arhivă persoală/Facebook

Tomas Ryde acţionează în judecată Federaţia Română de Handbal, după ce a fost demis din funcţia de selecţioner al reprezentativei feminine.

Anunţul a fost făcut de antrenorul suedez prin intermediul contului său de Facebook, Tomas Ryde menţionând că va da în judecată Federaţia Română de Handbal, considerându-se „demis abuziv” şi concediat, pentru prima dată în cei 37 de ani de activitate. Nordicul a fost îndepărtat de la conducerea echipei naţionale de handbal feminin, după ce reprezentativa României a ocupat locul 12 la Campionatul Mondial, disputat în 2019.

Tomas Ryde şi-a început „aventura” în ipostaza recent încheiată, în luna mai a anului 2019, având drept obiectiv trasat calificarea la turneul olimpic de la Tokyo. În schimb, selecţionata sa a ocupat locul 12 la Campionatul Mondial de handbal, ceea ce i-a anulat şansele de a evolua la Jocurile Olimpice. Totuşi, graţie faptului că România a obţinut locul patru la EURO 2018, ţara noastră va putea participa la turneul preolimpic, din luna martie. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite