Handbaliste revoltate: cum au reacţionat jucătoarele naţionalei după ce au fost batjocorite de federaţia mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucuria unei clasări pe podiumul Campionatului Mondial a fost umbrită de o decizie scandaloasă luată, astăzi, de IHF.

„Adevărul“ a scris aici despre modul în care Federaţia Internaţională de Handbal (IHF) a schimbat regulile din mers şi a diminuat şansele României de a ajunge la Jocurile Olimpice din 2016.

Acest episod le-a şocat pe handbalistele românce, care au comentat decizia la Digi Sport. „Care sunt motivele pentru care au dat turneele Danemarcei, Rusiei şi Franţei? Care sunt motivele că nu înţeleg? Acum ne dăm seama ce parere au domnii despre noi. Crede-mă pe cuvânt că sunt şocată. Nu-mi vine să cred. Pe ce bază se stabileşte chestia asta? Că se numesc Franţa, Danemarca sau Rusia? Şi noi ne numim România şi am demonstrat că ne putem bate cu puterile. Sunt foarte dezamagită, e normal. Sunt oameni care îşi doresc să ne vadă jucând, oameni care vor să vină să ne susţină. Acolo, în Danemarca, te lupţi şi cu alte puteri, pe lângă handbal“, a declarat Aurelia Brădeanu.

„Ne ambiţionează mai mult“

La fel de supărată a fost şi Oana Manea: „Nu se procedează normal! Probabil că le place să le batem la ele acasă. Danemarca ne poartă noroc şi trebuie să le batem iar la ele acasă, dar ele vor să se răzbune. Pe noi cred însă că ne ambiţionează şi mai mult. Aveam multă susţinere aici şi le dădeam multă bucurie, o calificare la noi acasă înseamnă altceva, în faţa propriilor suporteri, dar acum trebuie să ne supunem. Nu mi se pare normal, au fost nişte reguli de la început. Noi şi Olanda trebuia să fim ţări organizatoare. Dacă ne facem treaba pe teren, nu cred că ne poate sta nimeni în cale“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite