Handbaliste revoltate: „Noi, proastele astea, ruşinea ţării...“. Pintea, postare explozivă pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crina Pintea a marcat 3 din cele 20 de goluri ale României în meciul cu Japonia
Crina Pintea a marcat 3 din cele 20 de goluri ale României în meciul cu Japonia

După o înfrângere groaznică în faţa Japoniei, la 17 goluri diferenţă, eşec care a încheiat un Mondial dezolant pentru România, jucătoarele au fost supuse unor critici dure. Unii suporteri au depăşit însă limitele bunului simţ.

România a încheiat pe locul 12 la Mondialul din Japonia, la capătul unui turneu în care fetele au pierdut cinci din cele opt partide disputate, iar în trei dintre ele au fost, pur şi simplu, spulberate!

Acest turneu a însemnat o mare dezamăgire pentru fanii naţionalei de handbal feminin care se obişnuiseră ca, în decembrie, să celebreze marile victorii alături de fete. Nu mai departe de anul trecut, România a avut un European foarte bun, terminând pe locul 4.

Cum Mondialul a însemnat, cu excepţia partidei cu Ungaria, numai prestaţii slabe şi foarte slabe, fanii şi-au îndreptat furia spre jucătoare. Din păcate, mulţi dintre ei au depăşit limitele decenţei. Ceea ce îndemnat-o pe Crina Pintea să aibă o postare explozivă pe contul ei oficial de Facebook, după cum se poate vedea mai jos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite