Handbal: veste mare pentru naţionala feminină! Antrenorul care ne-a adus bronzul mondial rămâne la echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tomas Ryde FOTO FRH.ro
Tomas Ryde FOTO FRH.ro

Selecţionerul suedez Tomas Ryde şi Federaţia Română de Handbal au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului.

Angajamentul dintre Ryde şi naţionala României a expirat după Campionatul Mondial de handbal, la care tricolorele s-au clasat pe locul al treilea. După mai multe tatonări şi disucţii, Ryde şi FRH au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului şi pe durata acestui an.

Naţionala de handbal va juca în luna martie turneul preolimpic din Danemarca, alături de naţionala daneză, de Muntenegru şi de Uruguay. Pentru calificarea la Olimpiadă, România trebuie să ocupe unul din primele două locuri.  

”Vorbim despre un lucru absolut normal, discutat de mult timp şi, acum, statutat în hârtii. După calificarea la Campionatul Mondial i-am spus lui Tomas Ryde că trebuie să ne calificăm la preolimpice şi apoi la Jocurile Olimpice, ceea ce şi-a asumat. Contractul este valabil până la finalul Jocurilor Olimpice, obiectivul fiind calificarea la JO. Mai există posibilitatea ca, după turneul preolimpic, în cazul necalificării, ceea ce desigur nu ne dorim, să fie posibilă rezilierea contractului, asumată de ambele părţi”, a declarat Alexandru Dedu, preşedintele FRH, pentru MEDIAFAX.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite