Clubul Oltchim îşi cere scuze oficial, după ce românii au făcut-o „blatistă“ pe handbalista numărul 1 din lume: „Iartă-ne, Kati“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Katarina Bulatovici
Katarina Bulatovici

După eliminarea vâlcencelor din semifinalele Ligii Campionilor, tirul acuzelor a vizat-o pe Katarina Bulatovici, aceasta fiind făcută cu ou şi cu oţet de mulţi fani.

Suporterii Oltchimului au bănuit că Bulatovici a jucat slab în returul cu Gyor – a înscris doar 3 goluri -, deoarece va evolua din sezonul viitor la campioana Ungariei. 

Reacţiile acide – cele mai multe au fost postate pe site-uri – au deranjat-o teribil pe sportiva din Muntenegru. Într-un comunicat postat pe site-ul clubului, oficialii lui Oltchim s-au dezis de cei care o acuză pe Bulatovici că nu şi-ar fi apărat corect şansele.

Ce scrie în comunicat?

„Din păcate, am constatat cu stupoare că după meciul de la Veszprem au apărut în presă câteva articole şi comentarii care au pus sub semnul întrebării atitudinea pe parcursul acestui joc a uneia dintre jucătoarele noastre de bază - Katarina Bulatovici. Ne exprimăm regretul şi indignarea cu privire la modul în care a fost tratat acest subiect - care este unul inventat - şi considerăm că cei care au putut măcar să gândească în acest mod s-ar simţi ruşinaţi dacă ar cunoaşte-o cât de puţin pe Katarina, care este, pe lângă o mare sportivă, în primul rând un mare CARACTER.

Ne cerem noi iertare, Kati, pentru această nedreptate care ţi-a fost făcută de cei care nu ştiu cine eşti cu adevărat şi vă mulţumim încă o dată ţie, colegelor tale şi antrenorilor voştri pentru tot ce aţi făcut pentru această echipă“, se arată în comunicatul postat de Oltchim.

CITEŞTE ŞI: MOTIVELE PENTRU CARE BULATOVICI NU POATE FI ACUZATĂ DE BLAT

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite