S-a dat zmeu cu Hamza. Radu Mazăre, despre incidentul cu fotbalistul Petrolului: „Îl dau în judecată pentru tentativă de omor”. Ce spune Contra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Younes Hamza şi-a găsit naşul. Nu este vorba despre vreun portar din Liga I care să-i blocheze execuţiile atacantului Petrolului, ci de primarul din Constanţa. Radu Mazăre a confirmat accidentul nautic pe care l-a avut cu Hamza, dar susţine că agresorul a fost tunisianul.

Hamza cu skijetul, Mazăre în aer, cu zmeul. Traseele celor doi s-au intersectat astăzi la Mamaia şi s-a lăsat cu sânge. Versiunea atacantului tunisian al Petrolului este că excentricul edil din Constanţa s-a interpus pe traseul său, şi, după un schimb de replici, a fost bătut de bodyguarzii lui Mazăre, la revenirea pe plajă.

Într-o intervenţie telefonică la Digi Sport, Radu Mazăre a venit cu partea sa de adevăr. Una care diferă, edivent, de cea a lui Hamza. Mazăre susţine că cel care a provocat accidentul este jucătorul Petrolului şi anunţă că-l va da în judecată. 

Mazăre: „Fotbalistul ăsta agresiv era să dea peste un copil. Poate era drogat“

„Nu este adevărat ce a spus Hamza. Este exact invers, o să fac plângere împotriva lui. A fost tentativă de omor. Era să mă lovească cu ski jetul, să mă omoare. Omul era foarte agresiv, eu nu mă pricep la fotbal, nu ştiu dacă e bun sau nu. Dar când ai un bolid de 200 de cai putere şi mergi cu el cu 200 km/h, trebuie să ai grijă. El era să dea peste mine, după care a început să mă înjure. După aceea, mă căuta cu ski jetul prin apă să dea peste mine. Era să dea şi peste un copil fotbalistul ăsta agresiv şi s-a dus unul cu jetul după el să-l oprească. Poate era drogat“. a declarat Radu Mazăre, la Digi Sport. 

„Aştept să vină avocata şi voi face plângere împotriva acestui Hamza. Îl voi da în judecată pentru tentativă de omor. Am 30 de martori, printre care salvamarii“, a mai spus Mazăre, care a mai lăsat de înţeles că se gândeşte să interzică ski jet-urile la Mamaia, pe motiv că se produc prea mult accidente. 

Primarul Radu Mazăre a declarat că incidentul a avut loc după ora 15.00 în zona Cazino din Mamaia. 

hamza5

Hamza (dreapta). Foto: Răzvan Păsărică

Cosmin Contra: De obicei, adevărul e pe undeva pe la mijloc

Cosmin Contra a reacţionat şi el la ştirile legate de incidentul în care a fost implicat fotbalistul „lupilor galbeni“. „Dacă e adevărat ce spune Hamza, atunci va avea tot sprijinul clubului. Dar, de obicei, într-un conflict între părţi, adevărul este undeva la mijloc. Nu pot să vorbesc ca antrenor despre o chestie care ţine de administraţia clubului“, a declarat Contra, la Digi Sport. 

Antrenorului Petrolului a mai anunţat că jucătorii său au liber până marţi, 12 august, apoi vor începe pregătirile pentru meciul de luni, din campionat, cu Ceahlăul Piatra Neamţ. 

„O să vedem marţi dacă Hamza are nevoie de puncte de sutură la ochi şi dacă va fi apt pentru meci”, a mai informat Contra. 

Atacantul tunisian Younes Hamza (27 de ani) evoluează la Petrolul din februarie 2012, echipă pentru care a marcat 27 de goluri în 45 de meciuri. 

Citeşte şi

Fotbalist de la Petrolul Ploieşti, bătut la Mamaia. Acuzaţi de agresiune sunt bodyguarzii primarului. Radu Mazăre: „Îl dau în judecată pentru tentativă de omor“

Atacantul Petrolului, Hamza: „Am fost bătut de oamenii lui Radu Mazăre şi nu pot să văd cu ochiul drept. Plec din România dacă nu mi se face dreptate!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite