Hamilton: "Cei de la Red Bull sunt imbatabili în acest moment"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa McLaren Mercedes a avut viaţa grea al Silverstone. Chiar dacă după calificări situaţia nu părea a fi prea roz pentru britanici, până la urmă totul s-a terminat cu bine. Hamilton a venit al doilea după Webber, deşi a plecat de pe poziţia a patra, profitând de problemele lui Sebastian Vettel şi Fernando Alonso.Button s-a clasat pe 4.

"Nu cred că este un rezultat miraculos, ci un rezultat al muncii grele, o reflexie a muncii pe care a depus-o echipa. A fost frumos să pilotez, nu la fel de rapid ca băieţii din faţa noastră, dar am făcut cea mai bună treabă cu pachetul pe care l-am avut şi chiar şi Jenson Button a făcut o treabă grozavă. Cred că încă suntem lideri în clasamentul constructorilor, aşa că este un rezultat grozav pentru băieţi", a declarat el.

Pilotul britanic a recunoscut în final că cei de la Red Bull sunt prea rapizi în acest moment pentru a putea fi învinşi. "Red Bull şi Webber au făcut o treabă fenomenală. Aceşti băieţi sunt atât de rapizi încât nu am fost capabil să îi depăşesc. În primele tururi părea că se chinuie şi m-am gândit că am o şansă să trec, dar ne-am chinuit amândoi. Nu am avut nicio şansă, forţam la maxim, însă el tot se îndepărta", a mai precizat fostul campion mondial.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite