Halep vs Svitolina - Întâlnire inedită în cealaltă semifinală de la Doha, Kerber şi Mertens nu s-au mai duelat niciodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber, a treia favorită, o va întâlni pe belgianca Elise Mertens în semifinalele turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 916.131 dolari.

Olandeza Kiki Bertens, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 5, a fost învinsă, joi, cu 6-4, 6-3, de belgianca Elise Mertens, locul 21 WTA, în sferturile de finală ale Qatar Open. Mertens s-a impus după un meci care a durat o oră şi jumătate.

În celălalt sfert de finală, Kerber,  locul 6 WTA, a început dezastruos întâlnirea cu Barbora Strycova şi a cedat primul set la 1. Finalista din 2014 de la Doha a revenit imediat, 6-2 în actul secund, iar "decisivul" a fost spectaculos. Germanca a condus cu 3-0, dar Strycova a câştigat patru game-uri la rând. S-a ajuns în tie-break, unde Kerber s-a impus la 4

Kerber şi Mertens nu au mai jucat niciodată una cu cealaltă

În cealaltă semifinală se vor întâlni, vineri, de la ora 15.30, Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, şi ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 4.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite