Halep vs Mertens, reacţii din presă: „Elise a câştigat o finală pe care nici ea nu mai spera că o poate obţine“

Halep vs Mertens, reacţii din presă: „Elise a câştigat o finală pe care nici ea nu mai spera că o poate obţine“

Presa internaţională, citată de news.com, s-a grăbit să trateze pe larg subiectul finalei de la Doha, pierdută dramatic de Simona Halep în faţa lui Elise Mertens, deşi dominase cel puţin un set şi jumătate din această întâlnire.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cotidianul francez L'Equipe: "Elise Mertens face senzaţie în faţa dominantei Simona Halep şi îşi adjudecă titlul de la Doha. Condusă cu un set şi un break avans în setul secund, Mertens, 21 de ani, a găsit toate resursele fizice şi mentale ca să o invingă pe numărul 3 mondial WTA. La 2-2 in decisiv, Mertens a dovedit mult curaj în faţa lui Halep, care e cert că nu mai avea foarte multe resurse de ordin fizic"

Site-ul oficial al WTA Tennis: "Fără să fie cap de serie la Doha, Mertens a întors de la 0-1 şi break avans pentru Halep în setul secund pentru a câştiga o finală pe care aproape că nici ea nu mai spera că o poate obţine. La 6-3, 2-0, Simona Halep domina autoritar o finală în care, la un moment dat, avea 18 puncte la rând câştigate"

au.news.yahoo.com "Mertens a oferit poate cel mai bun tenis din cariera sa în această finală de WTA, bifând primul trofeu Premier din carieră. Locul 21 mondial a câştigat în 3 seturi, 3-6, 6-4, 6-3, chiar dacă a fost clar dominată în primul set şi în o parte din cel de-al doilea. A fost o victorie muncită, în puţin peste 2 ore, care a venit şi pe fondul unei slăbiciuni fizice a rivalei sale. Ar fi putut fi al doilea titlu pentru Simona aici, după reuşita din 2014"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: