Halep, veste proastă de la Australian Open: Simona a făcut un anunţ îngrijorător la finalul meciului cu Kenin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a calificat în turul III de la Australian Open, după încă un maraton de trei seturi în care s-a luptat din răsputeri.

Simona Halep s-a obişnuit să facă meciuri dramatice la Australian Open. În 2018, când a avansat până în finală, partidele disputate de liderul mondial au fost printre cele mai spectaculoase de la turneu.

Acum, Halep a făcut deja două meciuri palpitante cu Kanepi (71 WTA) şi cu Kenin (37 WTA). Din păcate, ultima partidă i-a creat o nouă problemă medicală şi rămâne de văzut cum se va reface Simona până sâmbătă, când va trebui să joace cu Venus Williams (36 WTA).

Ce a spus Simona Halep?

*N-am nicio idee cum am câştigat acest meci (n.r. – cu Sofia Kenin). Îmi e foarte greu să explic ce s-a întâmplat pe teren. A fost un meci extrem de greu. Sofia e o jucătoare uimitoare. A fost extrem de greu să alerg după fiecare minge şi să fiu acolo la fiecare punct. În setul secund, m-am accidentat puţin, dar am luptat pentru că mi-am dorit să câştig şi să vin să joc din nou în faţa acestor fani minunaţi.

*Le mulţumesc tuturor românilor din tribune şi celor care m-au urmărit acasă, dar şi australienilor pentru că ştiu că mereu mă susţin. Îmi place să joc aici la Melbourne şi să sperăm că în turul următor o să fac un meci mai bun.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite