Halep, veste bună după accidentarea de la Roma: Rezultat excelent pentru Simona la Italian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep s-a „rupt“ în turul II şi, deocamdată, nu se ştie când va reveni pe teren. Chiar şi aşa, aproape sigur, îşi va păstra locul pe podiumul mondial.

Simona Halep (3 WTA) are emoţii pentru participarea la French Open (30 mai - 13 iunie), dar a scăpat de o adversară care îi ameninţa locul pe podiumul WTA.

Vorbim despre Aryna Sabalenka (4 WTA), aflată la doar 325 de puncte de Simona, în ierarhia virtuală. Dacă ar fi ajuns în semifinale, la Roma, sportiva din Belarus, cu două titluri (Abu Dhabi şi Madrid) şi o finală (Stuttgart) în 2021, ar fi acumulat 350 de puncte şi ar fi trecut pe locul 3 mondial, începând de luni.

Astăzi însă, în optimile de la Roma, Sabalenka a fost învinsă de Cori Gauff (35 WTA), scor 5-7, 3-6. 

De acum, singura sportivă care ameninţă locul Simonei pe podium e Elina Svitolina (6 WTA). În ierarhia virtuală, ucraineanca e la 680 de puncte de Halep. De aceea, singura ei şansă de a trece pe locul 3, începând de luni, e să câştige titlul la Italian Open, performanţă ce i-ar aduce 900 de puncte. Svitolina va juca, astăzi, în optimi, cu Muguruza (11 WTA), după ora 19.00, ora României (Digi Sport 2).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite