Halep, vedeta site-ului WTA: De ce victoria cu Eugenie Bouchard a fost una specială pentru Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) s-a calificat în optimile Dubai Tennis Championship, iar succesul obţinut, marţi, în Emirate, a ajuns pe prima pagină a site-ului WTA.

Simona Halep va ţine minte victoria de astăzi cu Eugenie Bouchard (79 WTA), nu pentru că ea ar fi venit după o partidă dramatică, ci pentru că acest succes a fost cel cu numărul 200 obţinut de ea pe hard pe tabloul principal al unor turnee WTA.

Acest amănunt a fost remarcat şi de site-ul circuitului feminin care şi-a dedicat articolul de deschidere partidei dintre Halep şi Bouchard.

Ce a scris site-ul WTA?

*Campioana din 2015 de la Dubai a obţinut a patra victorie din cinci dueluri contra fostului număr 5 mondial, Bouchard, după o oră şi 42 de minute de joc. E a 200-a victorie de pe tabloul principal a campioanei de la Roland Garros.

*Favorita numărul 3 a câştigat duelul strâns, având două mingi câştigătoare în plus şi cinci greşeli neforţate mai puţin decât Bouchard. Canadianca s-a impus o dată pe serviciul lui Halep, în timp ce Simona a câştigat de două ori pe serviciul adversarei din şapte mingi de break. Bouchard a avut şi şapte greşeli duble, iar procentajul primului serviciu a fost de 46 %.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite