Halep, vedeta site-ului WTA: Cum a fost prezentată victoria ei la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a ajuns la 22 trofee WTA în carieră
Simona Halep a ajuns la 22 trofee WTA în carieră

Simona Halep e, fără îndoială, într-o formă fantastică, dovadă şi cele 14 victorii la rând obţinute în circuitul feminin. Iar pagina oficială WTA a pus triumful româncei de la Foro Italico pe pagina principală a site-ului.

Simona Halep are cifre cu adevărat fabuloase, în acest an: 14 victorii la rând, trei turnee câştigate succesv şi o urcare pe locul 2 în clasamentul all-time al sportivelor care au cucerit trofee pe zgură!

Prin victoria de la Foro Italico, Halep a luat al 10-lea titlu pe această suprafaţă, fiind depăşită doar de Serena Williams, cu 13 turnee câştigate pe covorul roşu. Succesul Simonei de la Roma a ajuns deschidere de site pe wtatennis.com, iar Digi Sport a prezentat cronica meciului în care „Simo“ a profitat de abandonul Karolinei Pliskova (4 WTA) la scorul de 6-0, 2-1.

Ce a scris site-ul oficial WTA?

Halep triumfă la Roma, după ce campioana en-titre Pliskova s-a retras

Fostul număr 1 mondial Simona Halep a ridicat primul său trofeu de la Roma, după ce mai disputase anterior două finale. A câştigat după ce campioana en-titre şi vechea rivală Karolina Pliskova a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări.

Încă de la începutul finalei, Pliskova a fost văzută cu un bandaj pe coapsă stângă, acesteia lipsindu-i ritmul la primul serviciu, cu un procentaj de doar 50% în primele două game-uri şi o dublă greşeală, care au făcut să fie condusă cu două break-uri.

Încercând să preia controlul de la Halep, favorita a doua a dus scorul la 40-0 în favoarea sa, însă campioana de la Wimbledon a găsit forţa necesară şi a câştigat uimitor 13 dintre următoarele 14 puncte - la un moment dat având chiar 11 consecutive.

Pliskova a avut nevoie de intervenţia fizioterapeutului înainte de setul secund şi a arătat apoi semne de viaţă, reuşind să egaleze la unu. Halep nu s-a descurajat şi a reuşit un nou break, moment în care cehoaica a decis că nu mai poate continua.

În ciuda finalului abrupt, Halep a reuşit să aibă nouă lovituri câştigătoare şi doar cinci erori neforţate, fructificând cinci dintre cele şase mingi de break.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite