Halep, urmărită de familia Răducanu: Emma a văzut meciul Simonei cu tatăl ei FOTO

Halep, urmărită de familia Răducanu: Emma a văzut meciul Simonei cu tatăl ei FOTO

Emma Răducanu, într-o fotografie făcută la Londra, după ce s-a întors acasă, după US Open. FOTO: Profimedia

Turneul de la Cluj le-a adus faţă în faţă pe Simona Halep şi Emma Răducanu. Deocamdată, nu chiar pe teren, pentru că partida directă poate avea loc abia în semifinale. Totuşi, cele două s-au intersectat în complexul care găzduieşte competiţia.

Transylvania Open (25-31 octombrie) a reuşit o performanţă remarcabilă: aducerea unor campioane de Grand Slam, la Cluj. Vorbim despre Simona Halep (18 WTA) şi Emma Răducanu (23 WTA). Iar britanica de 18 ani e chiar deţinătoarea titlului, la US Open!
 
Acest lucru a fost posibil, întrucât „Simo“ are nevoie disperată să joace, după cum „Adevărul“ a explicat aici, în timp ce Emma a recunoscut că e încântată să evolueze în ţara tatălui ei. De altfel, Ion Răducanu - Ian, de când a plecat din ţară - a fost prezent, marţi seară, în tribune şi a urmărit victoria fiicei sale, în turul I, cu Polona Hercog (124 WTA).
 
Iar astăzi, Ion şi Emma Răducanu au venit la „BT Arena“ pentru a vedea confruntarea Halep - Ruse despre care „Adevărul“ a scris aici. 
 
Canalul de Twitter al Transylvania Open a şi distribuit o fotografie cu Ion şi Emma, după cum se poate vedea mai jos:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările