Halep, traseu teribil la Miami, poate da de surorile Williams în drumul ei spre finală. Cu cine joacă Begu şi Buzărnescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep vine la Miami Open, fără a avea presiunea clasamentului. Eliminată, anul trecut, în turul III, românca are de apărat doar 65 de puncte.

Ceea ce se anunţă a fi o misiune uşoară, având în vedere că Halep va debuta direct în turul II, acolo unde va întâlni fie o jucătoare venită din calificări, fie se va duela cu Johanna Larsson (80 WTA).

Nici turul III n-ar trebui să-i creeze probleme Simonei, în condiţiile în care, cel mai probabil, va juca ori cu Tsurenko (28 WTA), ori cu Wang Xiyu (195 WTA), chinezoaica primind un wild-card. Începând cu turul IV, în schimb, lucrurile se complică pentru constănţeanca de 27 de ani, după cum se poate vedea mai jos:

Turul II - Larsson (80 WTA) / Jucătoare venită din calificări

Turul III: Tsurenko (28 WTA) / Wang Xiyu (195 WTA)

Turul IV: V. Williams (43 WTA) / Suarez Navarro (29 WTA) / Kasatkina (22 WTA)

Sferturi: Svitolina (5 WTA) / S. Williams (10 WTA) / Wang (18 WTA)

Semifinale: Stephens (6 WTA) / Pliskova (7 WTA)

Finală: Osaka (1 WTA) / Kvitova (2 WTA)

Având în vedere că va debuta direct în turul II, Simona Halep va fi programată de organizatori de joi încolo.

Mihaela Buzărnescu, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30, este şi ea acceptată direct în turul al doilea, în care va evolua cu învingătoarea din meciul dintre Alize Cornet (Franţa), locul 53 WTA, şi Vera Lapko (Belaus), locul 64 WTA.

Irina Begu, locul 70 WTA, va juca din nou în primul tur cu noua câştigătoare a turneului de la Indian Wells, Bianca Andreescu, locul 24. În urmă cu două săptămâni, ele s-au întâlnit şi în primul tur al competiţiei din Califonia, când sportiva canadiană de origine română s-a impus cu 6-7 (3), 6-3, 6-3.

Sorana Cîrstea, 103 WTA, Ana Bogdan, 107 WTA şi Monica Niculescu, 138 WTA, sunt şI ele prezente la Miami, dar toate trei vor evolua în calificările turneului.

CITEŞTE ŞI:

Andreescu dă de o româncă în primul tur la Miami: Ghinion teribil pentru o jucătoare din echipa de Fed Cup

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite