Halep, fără timp de pierdut: Simona e în optimile de la Roma. Greul abia urmează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a făcut o încălzire bună în turul II de la Roma
Simona Halep a făcut o încălzire bună în turul II de la Roma

La 31 de zile după finala câştigată la Praga, constănţeanca de 28 de ani a debutat direct în turul II de la Foro Italico, în compania unei adversare pe care a întâlnit-o în premieră.

Simona Halep (2 WTA) va avea un calendar destul de încărcat, în următoarea perioadă. 

Pe lângă faptul că la Roma e implicată, atât la simplu, cât şi la dublu (s-a calificat, ieri, în turul II, alături de Monica Niculescu), „Simo“ trebuie să-şi dozeze efortul pentru ceea ce va fi, de fapt, obiectivul ei principal în acest final de sezon: French Open 2020 (21 septembrie - 11 octombrie).

Probabil, de aceea, românca a încercat să fie cât mai eficientă în primul ei meci de simplu la Foro Italico 2020. În confruntarea cu italianca Jasmine Paolini (99 WTA), Halep şi-a adjudecat primul set repede, în doar 36 de minute: 6-3. Paradoxal, setul a fost chiar echilibrat în primele sale şase game-uri, în care scorul a egal (3-3). De aici însă, „Simo“ a pus piciorul pe acceleraţie şi a luat următoarele trei game-uri.

Actul secund s-a desfăşurat cam după aceleaşi coordonate. Doar că, de această dată, Halep s-a distanţat la 5-4, scor la care a făcut break pentru a pune capăt partidei: 6-3, 6-4.

În turul următor, misiunea Simonei va fi mai dificilă, ea urmând să joace în optimi, cu Yastremska (29 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite