Halep, timidă: „Mi-era ruşine. Mergeam într-un colţ al terenului şi mă încălzeam“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep povesteşte despre copilărie şi despre începuturile ei în tenis. Ea crede că fiecare antrenor şi-a pus amprenta asupra evoluţiei ei.

Într-un interviu acordat pentru revista Elle, Simona Halep a vorbit depre începuturile ei în tenis şi cât de timidă era. 

"Antrenamentele la început sunt ca o joacă, mai mult, depinde mult şi de profesorul pe care îl ai. Fiecare e diferit, eu am avut parte de cei mai buni antrenori pe toată perioada carierei. Am avut, de la 10 până pe la 14 ani, un antrenor mai dur, care mi-a arătat exact ce înseamna să fii profesionist. La 14 ani mi-am spus singură că vreau să devin o jucătoare de tenis profesionistă, să joc la cel mai înalt nivel. Fiecare antrenor m-a motivat într-un anume sens. Toţi au avut un rol important în cariera mea.

Nu prea am episoade din copilărie care nu sunt legate de tenis, pentru că toată a fost pe teren, în turnee. Nu mai ştiu exact ce vârstă aveam (8-10 ani), mergeam la turnee şi îmi era ruşine să mă încălzesc înainte de meciuri. Mergeam undeva în spatele terenurilor şi într-un colţ mă încălzeam. Am fost un copil foarte timid", a declarat Simona Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite