Halep: „Sunt mândră de meseria mea. Nu mi-a plăcut să câştig un titlu şi să nu fac nimic în următoarele luni“

Halep: „Sunt mândră de meseria mea. Nu mi-a plăcut să câştig un titlu şi să nu fac nimic în următoarele luni“

Simona Halep a reînnodat, săptămâna trecută, seria de trofee câştigate în carieră, ajungând la borna 20, atinsă de doar alte şase sportive active.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constanţa este cea care descrie cel mai bine parcursul constănţencei de 28 de ani în tenisul feminin, fapt dovedit şi de faptul că, în acest moment, Halep are de departe cea mai lungă şedere în Top 10 mondial. Dacă după câştigarea primului titlu de Mare Şlem, la Roland Garros, în 2018, Simona a avut nevoie de doar două luni pentru a reveni într-o finală - ea triumfând în august la Rogers Cup, la Montreal, după victoria de anul trecut de la Wimbledon românca a avut nevoie de aproape opt luni pentru a se califica într-o nouă finală. La fel ca la Montreal, Halep a mers până la capăt la Dubai. 

La conferinţa de presă de după finală, Simona a vorbit pe larg despre situaţia în care se află. „Este impresionant, am avut foarte multe rezultate în aceşti şase, şapte ani. Mă aflu aici, în top 5, top 10, ceea ce nu este uşor. Sunt mândră de meseria mea. De asemenea, acest titlu (n.r. - de la Dubai) îmi oferă încredere că sunt încă acolo sus”, a transmis Simona, care a explicat mai departe.

Întotdeauna am avut în minte că trebuie să fiu consecventă. Nu mi-a plăcut niciodată să câştig un titlu şi să nu fac nimic în următoarele luni. Am urmărit să-mi construiesc forţa, să-mi construiesc consecvenţă în fiecare săptămână“, a declarat Halep 

 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: