Halep, start cu stângul în 2016: românca s-a dus în Australia cu probleme de sănătate. Ce a declarat la plecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Desele accidentări au reprezentat mereu o problemă pentru constănţeanca de 24 de ani. Acum însă, ea suferă încă înainte de startul noului sezon.

Simona Halep va completa lunga listă a jucătorilor români care vor participa la Australian Open, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Până la startul primului turneu de Mare Şlem al anului, ocupanta locului 2 WTA va juca, mai întâi, la Brisbane (3-10 ianuarie), acolo unde va fi cap de serie numărul 1. Va fi o competiţie puternică la care s-au înscris multe sportive de top, precum Muguruza, Şarapova, Kerber, Bencici sau Vinci.

La plecarea spre Australia însă, Halep s-a plâns la Dolce Sport de problemele de sănătate cu care se confruntă în acest moment.

Ce a spus?

„N-o să fie uşor pentru că eu am fost bolnavă cu stomacul perioada asta. Încă mai iau un tratament şi sper să fiu aptă să joc la nivelul cel mai înalt la Brisbane. Nu va fi uşor, aşa că sunt pregătită pentru orice. Vreau doar să-mi revin total şi, după aceea, obiectivul principal e Australian Open. Am hotărât să rămân în Australia în următoarele săptămâni, fiindcă e mai uşor, nu mai trebuie să călătoresc aşa mult, plus că Darren Cahill (n.r. – antrenor ei) e din Australia şi o să fim la el acasa“, a spus Halep.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite