Halep la Singapore: americanii au găsit explicaţia pentru eşecul cu Şarapova. Ce defect există în jocul româncei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa americană a anticipat, în avancronicile confruntării de marţi, înfrângerea ocupantei locului 2 WTA în faţa Mariei, chiar dacă aceasta jucase doar trei meciuri de la 7 iulie din cauza accidentărilor.

Simona Halep a fost catalogată drept „liderul celorlalte jucătoare“, la o distanţă uriaşă de Serena Williams, după cum „Adevărul“ a relatat aici. 

Într-un alt articol, acelaşi site ESPN a venit şi cu un verdict dur în cazul jucătoarei din România, anticipând înfrângerea cu Maria Şarapova: „Simona Halep nu e o jucătoare de meciuri mari“.

Pronosticurile americanilor s-au adeverit în cazul confruntării Şarapova – Halep de ieri, iar în cronica duelului, ESPN a explicat, pe scurt, de ce românca a ajuns la şase eşecuri în şase dueluri cu rusoaica de 28 de ani.

Ce au scris?

„Halep nu e gata, deocamdată, pentru marile competiţii. Micuţa românca e o sportivă care joacă la nivel înalt, în mod constant, de vreo doi ani. Dar încă n-a descifrat codul turneelor de Mare Şlem şi are probleme în a-şi etala cel mai bun joc în momentele critice. Şarapova a demonstrat că un motiv pentru asta e legat de jocul ultradefensiv al româncei. Nu degeaba bilanţul Simonei în confruntările cu adversarele ei din Grupa Roşie a fost de 5 victorii şi 13 eşecuri, înainte de startul Turneului Campioanelor“, au scris cei de la ESPN. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite