Halep, simpatică: Cum a reacţionat când a aflat despre seria ei fantastică în circuitul feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a câştigat în turul II de la Roma, fără să strălucească, dar a fost în mare vervă la interivul de după meciul cu Jasmine Paolini (24 de ani, 99 WTA).

Simona Halep a debutat cu o victorie în proba de simplu de la Foro Italico, într-o partidă în care s-a văzut, totuşi, că perioada de pauză a pus o amprenta asupra jocului ei. 

Chiar şi aşa, deocamdată, nu sunt motive de îngrijorare, având în vedere că românca poate folosi acest turneu de la Roma pentru a face reglajele necesare, înainte de French Open 2020 (21 septembrie - 11 octombrie). 

Şi, mai e ceva: Halep e pe val, dacă judecăm strict din punct de vedere al rezultatelor! Concret, odată cu succesul de astăzi, a ajuns la 10 victorii la rând în circuitul WTA! Acest bilanţ impresionant - care i-a adus trofee la Dubai şi la Praga - a suprins-o chiar şi pe constănţeanca de 28 de ani într-un interviu acordat pentru Digi Sport, postul care transmite turneul de la Roma.

Ce a spus Simona Halep?

*N-am ţinut socoteala (n.r. - şirul victoriilor), dar sună bine, sper să am cât mai multe meciuri câştigate. Nu prea ţin cont de astfel de lucruri, dar bineînţeles că încrederea mea e mai mare.

*N-a fost un meci uşor (n.r. - cu Paolini), fiind primul la acest turneu. E greu să fiu concentrată, aşa că am fost un pic încordată, mingea parcă nu pleca din racheta mea, dar a fost, totuşi, bine că am reuşit să termin în două seturi şi să câştig.

*E o jucătoare cu un joc destul de solid, lovitura de forehand a fost destul de solidă, dar a mai şi greşit destul de multicel faţă de rever, dar, per total, a fost un meci bun şi mă bucur că sunt în următorul tur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite