Halep, simpatică: Cum a reacţionat când a aflat despre seria ei fantastică în circuitul feminin

Halep, simpatică: Cum a reacţionat când a aflat despre seria ei fantastică în circuitul feminin

Simona Halep se pregăteşte de French Open 2020, unde favorita principală

Simona Halep a câştigat în turul II de la Roma, fără să strălucească, dar a fost în mare vervă la interivul de după meciul cu Jasmine Paolini (24 de ani, 99 WTA).

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep a debutat cu o victorie în proba de simplu de la Foro Italico, într-o partidă în care s-a văzut, totuşi, că perioada de pauză a pus o amprenta asupra jocului ei. 

Chiar şi aşa, deocamdată, nu sunt motive de îngrijorare, având în vedere că românca poate folosi acest turneu de la Roma pentru a face reglajele necesare, înainte de French Open 2020 (21 septembrie - 11 octombrie). 

Şi, mai e ceva: Halep e pe val, dacă judecăm strict din punct de vedere al rezultatelor! Concret, odată cu succesul de astăzi, a ajuns la 10 victorii la rând în circuitul WTA! Acest bilanţ impresionant - care i-a adus trofee la Dubai şi la Praga - a suprins-o chiar şi pe constănţeanca de 28 de ani într-un interviu acordat pentru Digi Sport, postul care transmite turneul de la Roma.

Ce a spus Simona Halep?

*N-am ţinut socoteala (n.r. - şirul victoriilor), dar sună bine, sper să am cât mai multe meciuri câştigate. Nu prea ţin cont de astfel de lucruri, dar bineînţeles că încrederea mea e mai mare.

*N-a fost un meci uşor (n.r. - cu Paolini), fiind primul la acest turneu. E greu să fiu concentrată, aşa că am fost un pic încordată, mingea parcă nu pleca din racheta mea, dar a fost, totuşi, bine că am reuşit să termin în două seturi şi să câştig.

*E o jucătoare cu un joc destul de solid, lovitura de forehand a fost destul de solidă, dar a mai şi greşit destul de multicel faţă de rever, dar, per total, a fost un meci bun şi mă bucur că sunt în următorul tur.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: