Halep şi-a luat sac de box, nu antrenor: Dialogul cu Daniel Dobre, auzit la televizor, spune totul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep pare că l-a angajat pe Daniel Dobre pentru a avea un om în staff pe care să-şi descarce nervii, atunci când are momente grele în timpul meciurilor.

Simona Halep a fost, la un moment dat, aproape de a-l pierde pe Darren Cahill, după ce, în timpul unei reprize de on-court coaching, l-a tratat extrem de urât pe antrenorul australian.

Inclusiv Simona a recunoscut, ulterior, că acela a fost momentul care a determinat-o că are nevoie de o schimbare de atitudine, Cahill trezind-o la realitate, în momentul în care a ameninţat-o că pleacă.

Între timp, Cahill a şi părăsit-o pe Simona, însă nu din cauza comportamentul acesteia, ci pentru că, pur şi simplu, a optat pentru a petrece mai mult timp alături de familia sa. Cel puţin, aşa a sunat explicaţia oficială.

Din păcate, odată cu plecarea lui Cahill, Halep pare că a dezvoltat, din nou, probleme comportamentale serioase. Iar ceea ce s-a întâmplat, miercuri seara, în dialogul cu antrenorul Daniel Dobre reflectă acest lucru. 

În primul set, atunci când a pierdut două game-uri la rând şi i-a permis lui Wang să se apropie la 4-3, Halep a apelat la primul on-court coaching cu Daniel Dobre. Doar că, acesta nici n-a apucat să-şi deschidă gura că a şi fost luat de tare de Halep. 

Iată cum a decurs dialogul:

Halep: Greşec sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi! 

Dobre: Am înţeles...

Halep: Şi când am nevoie, să fie un pic mai energic băieţii aia, acolo!

Dobre: OK (face o pauză lungă, înainte de a găsi curajul să vorbească)...Ai avut un plan foarte bun şi îţi iese perfect ăla cu schimbarea: minge mai înaltă - minge iute. Când ajungi departe, toate ai încercat să le dai prea drepte. Ea n-a făcut pasul la voleu sau să dea drive, deocamdată. Şi atunci, poţi să le mai pe alea înalte, când e departe. Atâta tot, în rest ai jucat foarte bine. Acceptă lupta, ţi-au ieşit mingi frumoase...

Halep (oarecum scârbită): Eficiente, nu frumoase...

Dobre (în genunchi şi ţinând-o pe Halep de genunchi): Deci, aplaudăm, clar, şi îţi dăm energie, o ai şi joci bine! Rămâi acolo focusată, joci foarte bine, te rog! OK?

La ultima frază, Halep a dat doar din cap, fără măcar să-l privească pe Dobre! Antrenorul s-a ridicat, s-a dus în loja Simonei şi le-a transmis colegilor săi indicaţiile primite de la Simona privind modul în care aceştia ar trebui să reacţioneze în diverse momente ale meciului!

UPDATE 20.25 - Condusă cu 4-1 în setul doi Halep l-a chemat, din nou, pe Daniel Dobre pe care l-a luat, din nou, „la şuturi“! Când antrenorul a încercat să o calmeze, spunând că a servit bine, constănţeanca l-a contrat, spunând că n-a servit bine!

CITEŞTE ŞI:

Halep, „ascunsă“ de americani: Simona va juca semifinala de la Miami la o oră imposibilă pentru fanii ei din ţară

CTP o pune pe Halep la punct: Discurs extraordinar despre atitudinea greşită a Simonei faţă de stafful ei

Halep şi-a aflat adversara din semifinală: A bătut-o cam pe unde a prins-o din 2015, ultima dată în februarie

VIDEO Halep, recidivistă: Simona îşi atacă antrenorul pentru a doua oară la Miami. Iată ce i-a spus lui Cahill în 2017

CALCULE Halep, la o victorie de locul 1 WTA: Cum arată clasamentul virtual după calificarea Simonei în semifinale

Halep, prima reacţie după un meci furtunos: Cum a comentat că e la un pas de a face un turneu istoric la Miami

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite